Haluatko järjestää ammattiseminaarin Pietarissa liiketoiminnan edistämiseksi? Tässä esimerkki

VOSTOK CONSULTING OLI JÄRJESTÄMÄSSÄ MAARAKENNUSSEMINAARIA PIETARISSA

Järjestin maarakennusalan seminaarin Pietarissa 27.03.2014 suomalaisten yritysten Leimetin, Elematicin, Junttanin ja Inspectan

Junttan Oy:n johtaja Jouni Suomalainen kertoo yhtiön tuotteista venäläiselle kohdejoukolle

Junttan Oy:n johtaja Jouni Suomalainen kertoo yhtiön tuotteista venäläiselle kohdejoukolle

toimeksiannosta.

Seminaarin tarkoitus oli kertoa venäläiselle kohdeyritysjoukolle suomalaisista edistyksellisistä rakennustuotteista ja -tavoista, joilla voi nostaa tuottavuutta maarakentamisessa Venäjällä. Seminaariin kutsuttiin rakennus- ja maarakennusalan yrityksen sekä suunnittelu- ja arkkitehtiyritysten edustajia, joista paikalle tuli 50 yritysjohtajaa ja avainhenkilöä.

Seminaarin puhujina olivat Lemminkäisen tuotantojohtaja Mika Kärkkäinen sekä järjestäjäyritysten edustajat. Lisäksi seminaariin osallistui Pietarin polyteknisen yliopiston rakennusteknisen tiedekunnan edustaja Irina Ptuhina, joka kertoi venäläisin TEO –laskelmin suomalaisten rakennustapojen paremmuudesta ja siitä tuottavuuden noususta, joka on saavutettavissa käytettäessä suomalaisia edistyksellisiä rakennustuotteita ja –menetelmiä maarakentamisessa. Viimeistään tällä esiintymisellä taattiin se, että venäläinen kohdeyleisö sai tiedot juuri siinä muodossa, kuin he ovat tottuneet niitä analysoimaan – 100% ymmärrys oli taattua!

Paikalla oli 50 venäläisten rakennus- ja maarakennusalan yritysten johto- ja avainhenkilöä

Paikalla oli 50 venäläisten rakennus- ja maarakennusalan yritysten johto- ja avainhenkilöä

 

Onko Sinulla edistyksellisiä tuotteita tai palveluja, joilla tuottavuutta voi nostaa esim. rakennusteollisuudessa tai muilla aloilla? Oletko kiinnostunut järjestämään vastaavia tilaisuuksia Pietarissa tai Moskovassa? Ota yhteyttä niin käydään läpi ne mahdollisuudet, jotka ovat ulottuvillamme.