Kasva Venäjällä / Tutki online -markkina ja perusta oma verkkokauppa

31267716Haluatko kasvattaa myyntiäsi Venäjällä? Haluatko avata oman verkkokaupan myynnin kärjeksi? Kuinka vauhditat omaa myyntiäsi erilaisten verkkokauppojen kautta? Etsimme yrityksellesi potentiaalisia asiakkaita online- ja offline- markkinoilta, uusia markkina-alueita ja jakelukanavia, selvitämme kilpailutilanteen tai vaikkapa mahdollisen kumppanisi taustatiedot.

Kun potentiaaliset asiakkaat on selvitetty ja tulokset ovat käsillä, olemme valmiita sopimaan asiakastapaamiset puolestasi ja tulemme mukaan niihin. Tämä takaa, että asiakastapahtumat onnistuvat ja pääset nopeasti kiinni kassavirtaan Venäjällä.

Järjestämme asiakastilaisuudet, ammattiseminaarit tai vastaavat puolestasi, suunnittelemme yhdessä kanssasi tilaisuuden sisällön, kutsumme kohdeyritykset paikalle. Ota yhteyttä, meillä on paljon kokemusta tapahtumien järjestämisestä Venäjällä.

Osallistumme asiakkaan liiketoimintasuunnitelman ja mahdollisen hankerahoituksen saamiseksi vaadittavien hankevalmistelu- ja Feasibility Study -suunnitelmien tekemiseen Venäjän asiantuntijana. Asiantuntijamme ovat tukena ja apuna aina kun lainsääntö askarruttaa tai taloushallinnon kiemurat jarruttavat, tai kun yrityksessänne tarvitaan lisää osaamista tai resursseja ulkoistettuna palveluna.

Tunne Venäjän markkinasi. Tarjolla tutkittua, älykästä tietoa myynnin välittömään kasvattamiseen! Tee tiedosta kilpailutekijä ja hae kasvu Venäjän markkinoilta!